عملکرد واحد اطلاعات سلامت (مدارک پزشکی )مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
واحد مدارک پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در بحران کرونا همراه با سایر همکاران درمانی اقدامات مهمی انجام دادند که قسمتهایی از آن را در این فیلم می بینید.
زهرا رستم نیا: بیماران به امید کادر درمان به بیمارستان می آیند
پرستار بیمارستان سینا در گفت و گو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید19 دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بحران کرونا روزهای خیلی سختی را گذراندیم. بیماران مبتلا به کووید که به اورژانس بیمارستان مراجعه می کردند ترس و وحشت بسیار زیادی داشتند. در موج دوم کادر درمان آماده تر پیش رفتند اما برخی مردم کم لطفی کردند. بیماران به امید کادر درمان به بیمارستان می آیند. بیمارستان سینا در این بحران سربلند بیرون آمد و از حداقل امکانات بیشترین استفاده را کرد.
روایت تصویری دانشکده دندانپزشکی از دفاع مقدس
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس این سوال را مطرح کرد که چرا به هشت سال جنگ تحمیلی، دفاع مقدس گفته می شود.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر عباس کبریاییزاده: نظام سلامت باید بتواند برای بیماران اعتماد ایجاد کند تا برای ویزیتهای دورهای با آرامش خیال بیشتری به مراکز درمانی مراجعه کنند
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: خوشبختانه در زمان بسیار کوتاهی توانستیم ازنظر مواد ضدعفونیکننده و ماسک به تولید انبوه برسیم بنابراین به واحدهای پشتیبانی نظام سلامت نمره قابل قبولی میدهم. ما تنها کشوری در دنیا هستیم که دانش داروسازی در داخل کشور صنعتی شده است. یکی از اولویتهای جدی دانشگاه باید در بازپروری ذهنی همکاران گروه پزشک و پرستار باشد. کرونا از تمام جهات میتواند برای انسان آموختنیهای اخلاقی و مدیریتی و اقتصادی به همراه داشته باشد. کرونا یک بلا محسوب میشود ولی بلای آموختنی. الکترونیک کردن سیستم سلامت و ایجاد ساختاری برای رعایت نکات بهداشتی در مراکز درمان از مهمترین راهها برای کنترل بیماری است
مستند فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه
دکتر رضا فریدی مجیدی: اهمیت نانو ساختارها روز به روز بیشتر میشود
عضو هيئت علمي و معاون پژوهشي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي در گفت وگو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره جايگاه «نانوفناوري پزشکي» توضيح داد و گفت: نانوفناوري پزشکي جايگاه ويژه اي در کشور و جهان دارد. با استفاده از ساختارهاي نانوئي مي توانيم کيفيت محصول را بالا ببريم و در بهبود کيفيت معيشت جامعه استفاده کنيم. نانو ساختارها مي توانند در بدن حامل هاي مختلفي مثل دارو و فاکتور رشد باشند و روز به روز اهميتشان بيشتر مي شود. مزيت ديگر نانو ساختارها اين است که با آن مي توان بعضي از بيماري ها مثل سرطان را بهتر درمان کنيم. بخش اول اين گفت و گو را در ادامه ببينيد.
کلیپ دفاع مقدس مرکز قلب تهران
حماسه سازان دیروز در دفاع مقدس و حماسه سازان امروز در مرکز قلب تهران را در اين فيلم مي بينيد.
بازدیدهای کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از اماکن دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران
بازرسی های کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان به طور منظم و مستمر از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، محل های توزیع غذا، محل طبخ غذا و... انجام می شود.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر میثم اسماعیلی: بیمارانی که بیماریهای زمینهای دارند باید به بیمارستانها اعتماد کنند
معاون تدارکات مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: مجموعه داروخانه های شهری به عنوان همکار و همچنین عضوی از تیم داروخانه های بیمارستانی محسوب می شوند. در بحران کرونا داروخانه های شهری با دو چالش، یکی تهیه داروها و اقلام حفاظتی برای بیمارستان ها و دیگری تهیه داروها و اقلام حفاظتی برای عموم مردم مواجه بودند. یک همبستگی بین همکاران ایجاد شد تا بتوانیم به هر شکلی که شده داروها و تجهیزات تهیه شده را به دست بیماران برسانیم. تلاش و ایثار تمام همکاران در بحران کرونا به نوعی تداعی کننده دوران جنگ بود و این جنگ به نوعی جنگ سلامت بود. بیمارانی که بیماری های زمینه ای دارند باید به بیمارستان ها اعتماد کنند و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برای درمان و تشخیص بیماری به بیمارستان ها مراجعه کنند. ما از فضاهای مجازی می توانیم برای اطلاع رسانی و آموزش به بیماران استفاده کنیم.
لیلا سلیمانی: ما در آزمونی قرار گرفتیم که تنها با داشتن تجربه لازم توانستیم از آن سربلند بیرون بیاییم
سرپرستار اورژانس های تنفسی مجتمع بیمارستانی امیراعلم در گفت وگو با مستندسازان «مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه» گفت: بیشترین توان خود را برای کاهش استرس مردم گذاشتیم. با توجه به حجم کار، کادر درمانی همکاری زیادی با هم داشتند و در مواقع لزوم جایگزین یکدیگر می شدند. تلاش و انگیزه گروه های جهادی روحیه همکاران را دو چندان می کرد. دوران کرونا یاد قیامت را در ما زنده کرد آن زمان که افراد یک خانواده از ترس درگیر شدن از یکدیگر فرار می کردند. فقدان برای همه سخت است ولی برای ما سخت تر، زیرا گاهی ما تلاش می کنیم که بمانند ولی نمی توانیم. نقش تجربه در کنار آموزش بسیار موثر است.
مستند فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه
دکتر احمدرضا جمشیدی: مرکز تحقیقات روماتولوژی در سطح بینالمللی 11 تفاهمنامه با دانشگاههای جهان امضا کرده و با آنها همکاری میکند
استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران و رئيس مرکز تحقيقات روماتولوژي در گفت وگو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینه اهمیت و جایگاه رشته روماتولوژي و پیشرفت های دانشگاه و کشور در این عرصه توضیح داد و گفت: علم روماتولوژي زير شاخه طب ايراني است و در کشور ما در مقايسه با علوم ديگر جديد است. وي افزود: مرکز تحقيقات روماتولوژي جزو مراکزي است که فوق تخصص اين رشته را تربيت مي کند و در سطح بين المللي 11 تفاهم نامه با دانشگاه هاي جهان امضا کرده و با آنها همکاري مي کند. بخش اول اين مصاحبه را در ادامه ببينيد.